Wednesday, May 28, 2008

The Downward Spiral...

Αν είχα τη δύναμη, θα έβγαζα από τη ζωή μου πολύ κόσμο...

Wednesday, May 21, 2008

Λογοτεχνολογία Ή Τεχνολογοτεχνία;

Δεν έχω τι να κάνω σήμερα (μετά από πολύ καιρό) γι' αυτό θα γράψω βλακείες μέχρι να έρθει η ώρα να φύγω από τη δουλειά (και μην πείτε πως δεν σας προειδοποίησα).

Κωνσταντίνοι, Ελένες, τελικός Champions League με τη σιχαμένη Manchester United (την πιο μισητή ομάδα του κόσμου μετά τον Ολυμπιακό), οπότε η χοληστερίνη θα χτυπήσει tilt. Δεν γαμιέται; Δεν πίνω, δεν καπνίζω, αν δεν φάω κιόλας τι θα μείνει; (Τώρα σκέφτεσαι πως είμαι 500 κιλά, αλλά οκ, είμαι περίπου 75, με ξυρισμένο κεφάλι και μεγάλα μάτια - Μια παλιά φωτογραφία στο Facebook έκανε θράυση - τότε που έμοιαζα ακόμα με τον Kurt Cobain)...

Και μετά τί άλλο; Έγραψα μερικά presentations ελληνικών δίσκων για ένα περιοδικό κι ελπίζω να τους αρέσουν για να αρχίσω να γράφω κι εκεί. Πρέπει να φαίνομαι κάπου για να επιβεβαιώνομαι. Κυρίως όμως, μου αρέσει να δημιουργώ. Αλλιώς δεν θα είχα και blog - σιγά το blog δηλαδή, αλλά αυτό έχω, αυτό εμπιστεύομαι.

Και βρήκα (στο Facebook) και μια παλιά συνάδελφο - μεγάλο όνομα στο χώρο - που κάποτε μου είχε βάλει τις φωνές γιατί έπαιξα μία "δύσκολη" Πρωτοψάλτη σε μεσημεριανή εκπομπή. Μου είπε πως είμαι "σπάνιο παιδί" και "πως αξίζω κάθε επιτυχία". Και είμαι σίγουρος πως τα εννοούσε. Την ευχαρίστησα και την άφησα μαζί με τους υπόλοιπους φίλους μου. Λίστεεεεεεες μου φώναζε...

Και ένας άλλος φίλος από τα παλιά μου είπε να του στείλω ένα βιογραφικό για να πάω σε ένα υπό κατασκευή μουσικό κανάλι (κάποιο... MTV). Φιλόδοξο και πολύ πρώιμο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τον ευχαρίστησα κι αυτόν. Είναι τρομερό να σε βοηθούν άνθρωποι που ποτέ δεν κέρδισαν κάτι από εσένα. Νόμιζα πως δεν μπορεί να υπάρξει ανιδιοτέλεια. Αλλά ευτυχώς, έχω συναντήσει ανθρώπους που καταφέρνουν να με βγάζουν λάθος. Χαίρομαι γι' αυτό.

Κόλλησα. Να ρωτήσω; Γιατί με εκτιμούν; Μαλακία ερώτηση. Έχω τόσα πολλά χαρίσματα. Πάνω απ' όλα καλή καρδιά. Αυτό ίσως αρκούσε αν δεν είχαν όλοι οι άνθρωποι του κόσμου από μία καλή καρδιά. Καλή καρδιά και χοληστερίνη βέβαια, είναι αντιφατικές έννοιες...

Ένας άλλος φίλος σήμερα, μου είπε πως έγινε μπαμπάς. "Καλή φάση" μου είπε. Χάρηκα πολύ γι' αυτόν. Στο στρατό ήταν ο καλύτερος φίλος. Αυτό σου μένει από το στρατό συν κάτι ιστορίες για να γελάς όποτε τις θυμάσαι (αν και το πράγμα αλλάζει όταν σκεφτείς πόσες ώρες πέρασες όρθιος σε μία σκοπιά). Τέλος πάντων.

Με γαμάνε λίγο τέτοια νέα. Άλλοι στην ηλικία μου έχουν παιδιά κι εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται. Συναισθηματικά, επαγγελματικά, τα πράγματα είναι τόσο μπερδεμένα που δεν μου επιτρέπουν προγραμματισμό. Και τα χρόνια περνούν σαν τα λεπτά στο ρολόι μου. Σε λίγο θα είναι έξι. Κι εγώ θα έχω προλάβει μόνο ανοησίες. Λέξεις που δεν έχουν κανένα νόημα. Σαν εκείνες που χώθηκαν στον τίτλο...

υγ.: ευτυχώς ακόμα είναι 17:50...

Friday, May 16, 2008

Poison

..."I will never kiss again,
'cause there is nobody like you"...

Wednesday, May 14, 2008

Sleep And Dream

A smile that's bigger than your mouth,
A god that's sleeping on your back,
A secret roaming in your mind,
A chance is lost between your eyes,

A fairytale told on your arms,
A moon that's sliding on your belly,
A river flowing on your legs,
A moment trapped in your hair,

A man captured inside you...

Thursday, May 08, 2008

Angel Left Wing, Right Wing, Broken Wing

...Look on the bright side, is suicide
Lost eyesight I'm on your side
Angel left wing, right wing, broken wing
Lack of iron and/or sleeping...

υγ: Στίχοι από το "Milk It" των Nirvana.

Friday, May 02, 2008

Sick And Destroyed

"Ελάχιστα χρήματα (... Ευρώ).

Εργασία που δεν μου έχει προσφέρει την παραμικρή ικανοποίηση και χαρά επί ... (μέχρι στιγμής) μήνες.

Καμία βοήθεια για συνεργασία σε άλλο Μέσο του ομίλου.

Καμία επιβράβευση για τη συνέπειά μου. Θεωρώ πως θα μπορούσα να αναλάβω με επιτυχία τη θέση του ... στο ... . (Εδώ θα μπορούσε να τεθεί και θέμα επιλεκτικής μεταχείρισης μεταξύ συναδέλφων).

Υπερβολικές απαιτήσεις (αν λάβουμε υπόψη τα καθήκοντα που μου έχουν ανατεθεί, τα χρήματα που λαμβάνω και την εργασιακή μου εμπειρία).

Καμία προοπτική (ακόμα και στο ... είναι προφανές πως προορίζομαι κυρίως για uploading).

Τοποθέτησή μου σε πόστο που εκ των πραγμάτων θα μπορούσε να καλυφθεί ακόμα και από ανειδίκευτο εργάτη.

Καμία συμμετοχή στο στήσιμο του ... ."


P.S.1: Όσα θα ακούσει ο διευθυντής όταν γίνει συζήτηση σχετικά με τον... ζήλο που επιδεικνύω στην δουλειά...

P.S.2: Ήθελα κάπου να πω τον πόνο μου (ξανά).

P.S. 3: Πιθανότατα, η λίστα να μεγαλώσει μέχρι την συζήτηση.

P.S. 4: Μυρίζει απόλυση (ή παραίτηση).

P.S. 5: Δεν με ενδιαφέρει καθόλου.